Snitel de pui crocant-la cuptor

de LUK in Pui, 13 Mar 2011 | 73233 vizualizari

 

Inspiratia a fost Edith Frincu cu reteta "pui crocant la cuptor"..ea a folosit pulpe dezosate eu am preferat snitel de pui din piept.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii piept de pui
  • 2 linguri de pesmet
  • 50gr cascaval ras pe razatoarea mare
  • 2 oua(ar merge si unul singur pentru ca mie mi-a ramas)
  • 2 linguri de lapte
  • sare,piper
  • faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui crocant-la cuptor:

    Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper.Amestecam ouale cu laptele,adaugam sare(dupa preferinta puteti adauga si piper).Intr-o farfurie amestecam cascavalul cu pesmetul.punem pe o alta farfurie faina.

In tava in care urmeaza sa coacem punem hartie de copt.Pregatim pieptul astfel:Il trecem prima data prin faina,apoi prin ou,apoi prin pesmetul amestecat cu cascaval si direct in tava.Asezam bucatile de snitel de pui  in cuptorul preincalzit la 150 de grade ,lasam 15min pe o parte si 15 pe cealalta...pofta buna!

TIPS-URI

1

la cantitati puteti modifica..mie mi-a mai ramas din fiecare ingredient cate putin..cu cat e mai mult cascaval cu atat ies mai bune

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui crocant-la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui - Becsi Szelet